GRAFFITI SHOP

Wil je Loop Colors graffiti spuitbussen kopen? Dat kan bij ons in dé graffiti shop van Arnhem.
Bij Mindfull Tattoos vind je het volledige assortiment van Loop Colors: meer dan 213 verschillende kleuren.

Naast de uitgebreide collectie kleuren, hebben we een brede selectie caps/spuitmondjes en diverse andere graffiti gerelateerde producten, zoals Looper Gloves Handschoenen en Looper Bags spuitbus tassen. De graffiti spuitbussen en spuitbus attributen worden verkocht in samenwerking met Cantastic.nl, de Loop Colors Distributeur van de Benelux.

De voorraad wordt wekelijks aangevuld, zodat je nooit naast je favoriete kleuren grijpt. Mindfull Tattoos is de grootste Spuitbussen Graffiti shop van Gelderland. Centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar vanuit diverse steden zoals Amersfoort, Ede, Barneveld en Tiel.

Graffiti spuitbussen kopen bij Mindfull Tattoos

Uniek in Nederland: Bij Mindfull Tattoos kun je je Graffiti spuitbussen kopen vanuit een Loop Colors spuitbus automaat. Daarnaast staan alle 213 Loop Colors kleuren uitgestald in de indrukwekkende wandkast die bij binnenkomst niet te missen is. Zoek je kleuren uit in de shop of bekijk de color chart alvast hier.

Naast Loop Colors graffiti spuitbussen in 213 kleuren, vind je bij Mindfull Tattoos een groot assortiment aan caps/spuitbus mondjes voor diverse toepassingen. Ook voor tassen en handschoenen van Loop Colors en Mr. Serious kun je bij ons terecht.

Daarnaast bieden we ook Markers en stiften aan van Grog, de bekende Squeezers druip stiften en Cutters in een uitgebreid kleurenpalet. We hebben ook Buff Proof Ink van Grog. De BPI inkt kun je ook in een van onze lege empty markers doen. Dit doen we in samenwerking met Cantastic.nl, de Distributeur van Loop Colors in de Benelux. Dankzij onze samenwerking met Cantastic.nl hebben we veel expertise en kennis van zaken. Wij kunnen deskundig advies geven als daarom wordt gevraagd.

Loop Colors: nr 1 graffiti spuitbus

Graffiti spuitbussen kopen? Kies dan eens voor Loop Colors. Deze spuitbussen staan bekend om een zeer hoge dekkracht met een matte finish. Zelfs moeilijk dekkende kleuren als geel gaan moeiteloos in een keer dicht op een stuk muur of staal naar keuze. Met Loops kun je ook heel snel en precies spuiten. Daardoor is een Loop spuitbus geschikt voor vrijwel elke klus. Loop Colors is goed te vergelijken met Montana Black of MTN94. Wij verkopen voor de fijne klusjes speciale skinny caps en voor de snelle klussen een groot aanbod van Fat en Super Fat caps.

Wij bieden de Loop Colors spuitbussen aan voor prijzen vanaf €3,70 per stuk. Naast het normale kleurenpalet hebben we ook Metallic, Asphalt, Transparant, Fluor, Neon (Glow in the Dark), Lakken en Chrome Burners van 600ml. Alle Loop Colors spuitbussen zijn scherp geprijsd en worden wekelijks aangevuld door Cantastic.nl.

Onze bussen worden gebruikt door bekende artiesten over de hele wereld. En een greep daarvan kun je vinden op onze instagram pagina.

Mindfull Tattoos: dé graffiti shop van Arnhem

Mindfull Tattoos is de grootste graffiti shop van Gelderland. Goed te bereiken vanuit Nijmegen, Barneveld, Amersfoort, Ede, Lunteren en Emmerich (Duitsland). Daarom is Mindfull Tattoos jouw Graffiti shop in Arnhem.

Loop ook binnen voor gratis merchandise graffiti stickers. Mindfull Tattoos geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 18:00. Ook kun je spuitbussen online bestellen bij Cantastic.nl en afhalen bij Mindfull Tattoos.